Már csak bő egy hét és zúzhatunk a Perecesi Rockfesztiválon

Megosztás

Vár minket a perecesi szabadtéri színpad, ötödik alkalommal rendezik meg idén a rockfesztivált.

Idén sem marad el a perecesi rockünnep, augusztus 12-én délután háromtól ismét zenészekkel, és persze a zene szerelmeseivel telik majd meg a perecesi szabadtéri színpad – mondta el a Miskolci Napló érdeklődésére Kiss Csaba, a rendezvény főszervezője. Emlékeztetett, a népszerű program öt évvel ezelőtt magánkezdeményezésként indult, de már a kezdetektől nagyon sokat segített a szervezésben az Új Bányamécs Baráti Kör. Ők pályáznak forrásra, melyből a rendezvényt finanszírozni tudják, és a terület aktuális önkormányzati képviselői is támogatják azt.

– A Perecesi Rockfesztiválon mindig öt zenekar lép fel. A Kiss Csaba és barátai zenekar, valamint az Excelsior évről évre visszatér a szabadtéri színpadra, a másik három fellépő viszont mindig változik, így a biztosított az, hogy a közönség mindig a változatos rockzenét hallhasson. Idén a Power Of Cover, az Ageless és a B. M. V. érkezik majd– mondta el Kiss Csaba, aki a két állandó zenekarról elmondja még, zenekara huszonhárom éve alakult meg, ő maga pedig szülei révén kötődik a városrészhez, az Excelsior vezetője viszont világéletében Perecesen élt.

Megtudhattuk még, hogy a rockfesztiválon tavalyhoz hasonlóan idén is jelen lesz Zselencz László, becenevén Zsöci, az Edda Művek és a Beatrice révén ismertté vált magyar basszusgitáros, aki ismét dedikálja majd az érdeklődőknek életrajzi könyvét a rendezvény alatt. A Perecesi Rockfesztivál tehát augusztus 12-én délután három órakor kezdődik és minden zenekar egy szűk órát zenél majd és körülbelül este tízkor lesz a záróra. A programra a belépés ingyenes. (via Minap)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek